Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Nieuws

De kracht van een 'Comunicação Prévia de Informação' in PortugalDroom je van bouwen in Portugal? De "Comunicação Prévia de Informação", ook wel afgekort als PIP of in het Engels vertaald als "Request for Preliminary Information" (verzoek om voorlopige informatie) biedt een verhelderende mogelijkheid voordat je begint aan de formele planning. Deze informatieve stap geeft je inzichten die de richting van je project kunnen bepalen.

De belangrijke rol van een landmeter bij landontwikkelingBegin je aan een landontwikkelingsproject in Portugal? Een professionele landmeter kan uw leidraad zijn. Ze spelen een cruciale rol in de analysefase van de locatie en verschaffen essentiële inzichten die de basis vormen van je bouwproject.

Stap-voor-stap: Van land naar goedgekeurd project in PortugalOverweeg je grond te kopen voor de bouw in Portugal? Het is essentieel om de stappen te begrijpen van de aankoop van grond tot de goedkeuring van het project. Laten we ons verdiepen in het traject dat u aflegt van een stuk grond tot een volledig goedgekeurd bouwproject.

Wij hebben een award gewonnen!Elk jaar komen architecten, ontwikkelaars, interieurontwerpers en vastgoedbedrijven uit heel Europa samen op The International Property Awards om het hoogste niveau van prestaties te vieren. Dit jaar vond het grote evenement plaats in het Marriott Hotel in Londen waar we werden geëerd met de prijs beste 'Real Estate Agency Marketing Portugal'.

Nederlandstalig onderwijs in SilvesPetra emigreerde met haar gezin naar de Algarve ‘Het Nederlandstalige onderwijs was doorslaggevend voor onze keuze’

De wintermaanden in de AlgarveDe Algarve is een erg populaire bestemming om te overwinteren. De temperatuur in de winter is meestal rond de 18 graden met een lekker zonnetje. De heerlijke berg en strandwandelingen zijn dan erg populair bij de bezoekers. Het weer is dan vaak nog heel mild en zacht en dus perfect om te genieten van de prachtige omgeving in de Portugese winterzon en te ontsnappen aan de kou!

Divine Home opent haar deuren in de Alentejo.Divine Home opent haar deuren in de Alentejo.

Eigenaresse Cindy aan het woordCindy heeft de laatste maanden hard gewerkt om haar Seeds of Silence gereed te maken voor retreats.

Vind een B&B die te koop staat in PortugalBent u op zoek naar een B&B die te koop staat in Portugal? Of wilt u uw B&B juist verkopen? Neem in beide gevallen contact op met ons makelaarskantoor.

Huis verkopen in TaviraWilt u uw huis verkopen in Tavira? Neem contact op met ons makelaarskantoor. Wij ondersteunen u van A tot Z: van de taxatie tot na de overdracht.

Huis verkopen in MoncarapachoGaat u uw huis verkopen in Moncarapacho en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Reken dan op onze makelaars voor uitstekende en complete service.

Huis verkopen in São Brás de AlportelWilt u uw huis verkopen in São Brás de Alportel? Neem contact op met ons makelaarskantoor en profiteer van uitgebreide, Nederlandstalige dienstverlening.

1 / 3 pages
go to page nº
TOP