Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Tania do Carmo

"In een wereld waar je alles kunt zijn, wees vriendelijk"

Hoe het allemaal begon
Geboren in Duitsland uit Portugese ouders, groeide ik tweetalig op en geïnteresseerd in alles wat met communicatie en talen te maken heeft. Ik studeerde af aan de Duitse middelbare school en wilde de Portugese levensstijl ervaren. Met zoveel familie in de Algarve en de noordelijke regio van Portugal, was dat een gemakkelijke stap, ook al kwam ik in Lissabon terecht zonder familie, maar ervaarde ik een nieuwe levensstijl en voltooide ik mijn universitaire studie European Studies in 2003. Zonder enige twijfel was het doel altijd om terug te keren naar de Algarve en daar mijn professionele carrière te beginnen, waar de zon 360 dagen per jaar schijnt! Het was meer toevallig dat ik in 2004 aan mijn eerste baan in de makelaardij begon en meteen hield van de combinatie van het assisteren van mensen en de administratieve rol, omdat ik graag georganiseerd ben.

Waarom ik van mijn werk hou
Zoals ik al zei, ik hou van mensen en help ze, en wat is een beter doel dan hen te helpen hun droomhuis of investering te vinden?! Het draait allemaal om sociale vaardigheden en vastgoedkennis, die mijn bijna 20 jaar in de branche me hebben geleerd. Ik zal altijd een stapje extra zetten voor de klant, omdat ik weet hoe moeilijk het in het begin in een vreemd land kan zijn, wanneer je er je thuisland of tweede huis van wilt maken. Het gaat over mensen, hun motivaties en het zoeken naar een thuis om te leven of geld te verdienen.

Als ik niet aan het werk ben
Ik gebruik te zeggen dat mijn passie honden, katten en kinderen zijn. Ik vind het leuk om vrijwilligerswerk te doen en dieren te helpen redden en het bewustzijn van sterilisatie en veterinaire zorg voor onze huisdieren te vergroten, omdat de situatie op het gebied van dierenwelzijn in Portugal wanhopig is en probeer mijn kinderen ook op die manier op te voeden. Als moeder van 2 meiden zijn ze mijn wereld en daarom breng ik graag tijd met ze door, open ik hun horizon en ervaar ik de wereld met hen en door hen heen. Verder hou ik van het strand in de zomer en leuke landelijke wandelingen in het voor- en najaar.

 Teruggebeld worden door Tania?