Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Duncan Thompson

"Ik heb altijd genoten van de combinatie van zowel verbale als visuele communicatie"

Hoe wordt gestart
Na het verlaten van oakham school in het kleinste graafschap van Engeland, volgden twee jaar werken en reizen, gevolgd door drie fantastische jaren op de kunstacademie, wonend aan zee in Falmouth, Cornwall. Het leven als landschapsfotograaf veranderde al snel in andere gebieden van de creatieve industrie en uiteindelijk in de verkoop met bijna 20 jaar werken in de retail-, bouw- en interieursector en beheerde projecten in het VK en het vasteland van Europa. Na de algarve de afgelopen 12 jaar vele malen te hebben bezocht, had ik altijd het gevoel dat dit op een dag thuis kon zijn, weer aan zee wonen. 2022 bleek het jaar te zijn waarin dit nieuwe hoofdstuk begon! 
 
 
Waarom ik van mijn werk hou
Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar eigendom, design en esthetiek, maar vooral naar mensen. De opwinding en uitdaging van het ontmoeten van mensen met zulke uiteenlopende achtergronden. Ik heb altijd genoten van de combinatie van zowel verbale als visuele communicatie, wat een groot deel is van mijn rol in real estate. Na de prachtige Algarve te hebben omarmd als mijn nieuwe thuis, voelt het altijd als .... missie volbracht als je ziet dat klanten hetzelfde bereiken! 
 
Als ik niet aan het werk ben
Voor mij heeft de Algarve zoveel mogelijkheden, maar sport is ongelooflijk belangrijk voor mij omdat het een groot deel van mijn leven is geweest, dus tennissen, mountainbiken en ook zeilen. Er zijn ook veel gelijkgestemde expats die deelnemen en ook graag naar sport kijken tijdens de wintermaanden, wat een goed voorteken is voor een geweldig sociaal leven. 


Teruggebeld worden door Duncan?